0

Van Annic's persoonlijke favoriet, de Chanel bag, tot de Drew satchel van Chloé en Fendi’s Micro Peekaboo tas (die recent de Vogue’s It-Bag of 2015 prijs won), er is vast geen te kort aan designer tassen op jouw wensenlijst. Maar voor de meesten van ons is het uitgeven van een maandsalaris aan een tas een serieuze investering, áls het al een optie is! En deze tassen vind je natuurlijk nooit in de uitverkoop. Maar er zijn wel manieren om een klein beetje te besparen op je musthave. Hoe? Lees het hier!

1. Check internationale webshops
Farfetch, Luisaviaroma, en MatchesFashion zijn soms wat goedkoper omdat deze bedrijven gevestigd zijn in de landen waar de tassen worden gemaakt.

2. Koop van een authentieke tweedehands winkel of webshop
Je kunt echt veel geld besparen door een tweedehands exemplaar te kopen. Kijk eens op Designervintage bijvoorbeeld, daar vind je originele tassen met veel korting.

3. Overweeg een aparte kleur
Tassen met seizoenskleuren gaan eerder in de uitverkoop dan de klassieke kleuren, zoals zwart en bruin. Als de tas echt leer is, kun je door een goede speciaalzaak je tas zwart laten verven voor niet al teveel geld.

4. Schrijf je in voor nieuwsbrieven
Veel retailers hebben een kortingscode als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief of de app downloadet. Als je een kostbare tas koopt, kun je aanzienlijk besparen met de kortingscodes.

5. Vraag een credit card aan
We adviseren je niet direct om een credit card te nemen, zeker niet als je de tas eigenlijk niet kunt betalen, maar sommige winkels zoals de Bijenkorf hebben een special klantenkaart. Je spaart korting of punten en dat kan soms wel eens leuk oplopen...

6. Pushberichten voor nieuwe items
Als je je aanmeldt voor emails wanneer er nieuwe items binnen zijn, heb jij vaak de eerste keus. Meld je daarom aan bij webshops die luxe merken verkopen.

Het klinkt misschien oppervlakkig, maar soms kun je gewoon heel gelukkig worden van zoiets als een nieuwe tas. Dus... hopelijk heb je wat aan deze tips bij het kopen van je nieuwe exemplaar! (En anders kun je altijd nog naar DesignerRental.nl.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties