0

H&M outlet rotterdamWe love shoppen bij de H&M, we love shoppen met korting. Laat H&M er nu iets op gevonden hebben waar we helemaal wild van worden. Shoppen met gigantisch hoge korting bij onze favoriete modeketen.

H&M is in de opslag gedoken en vond daar ‘oude’ collecties die eigenlijk nog helemaal hartstikke leuk zijn. Weggooien, nee natuurlijk niet! H&M zocht een pand in Rotterdam, scheepte alle kleding daar naartoe en bracht ook wat kaartjes aan om de kleding van de juiste korting te voorzien. Deze outlet van de H&M is een pop-up en opent op woensdag om 09:00 uur aan de Rodezand 50 in Rotterdam.

De pop-up outlet blijft nog open tot 21 juni, genoeg tijd om de trein te pakken naar de havenstad want in de nieuwe tijdelijke winkel vind je de dames-, heren-, en kindercollectie met kortingen tot wel 80%. Maar er is ook korting op accessoires, lingerie, basics en de Divided collectie én de winkel wordt meerdere keren per week aangevuld met nieuwe sale items. De pop-up store is geopend van maandag tot zondag van 09-18 uur en op vrijdag tot 21 uur.

  • H&M outlet rotterdam

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hm.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties