0

TIP HM lanceert een expositie door het landMaatschappelijk verantwoord zijn, staat hoog boven op het prioriteitenlijstje van de H&M en daarom hebben ze al een aantal duurzame projecten opgestart. Het is dan ook niet voor niets dat ze in 2013 de award voor meest duurzame keten kregen aangereikt.

Op 10 april wordt de geheel duurzame Conscious Exclusive-collectie van het Zweedse merk gelanceerd, wordt het duurzaamheidsjaarverslag over 2013 gepubliceerd én worden de nieuwe CleverCare-wasetiketten geïntroduceerd. Dit kan H&M natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus is het project ‘Conscious World’ ontstaan.

Hier hebben vijf bekende Nederlandse vrouwen die iets te maken hebben met duurzaamheid de handen ineengeslagen met vijf bekende kunstenaars. In teams van twee worden er vijf thema’s als een levend kunstwerk uitgebeeld: recycling, water, lonen, educatie en grondstoffen.

De ‘kunstwerken’ reizen in vitrines door het land waar ze te zien zullen zijn in vijf grote steden. Welke steden dit zijn, is nog niet bekend. We keep you posted…

H&M Conscious

www.hm.com

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties