0

SHOP TIP Victoria KoblenkoH&M is wel van de bijzondere projecten, na onder andere de conscious collecties en super succesvolle samenwerkingen met top designers gaat vanaf 10 april een kunstproject van start in Nederland.

Het H&M kunstproject toont de werken van vijf kunstenaars die zij samen met vijf Muzen hebben gecreëerd, geïnspireerd door vijf duurzame thema’s. Actrice Victoria Koblenko, regisseur Sanne Vogel, zangeres Eveline Vroonland, ballerina Megan Zimny Kaftira en model Valentijn de Hingh zijn de vijf dames die meewerken aan ‘Conscious New World’. Deze muzen bundelen damen met de kunstenaars hun krachten waarbij kunst, fashion en duurzaamheid samenkomen voor een betere toekomst voor onze planeet.

“Iedereen, waar ook ter wereld, verdient een leefbaar loon om zichzelf en zijn of haar gezin te kunnen onderhouden. Er komt langzaam verbetering, maar er is nog veel te bereiken. Ik ben me altijd erg bewust van mijn geluk, dat ik betaald krijg voor mijn werk, en zet me dus graag in voor dit thema”, aldus Sanne Vogel.

pupmag_muzes_victoria_04

Muzen

www.hm.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties