0

hm nieuwe make-up beauty lijn 640Van vrijwel alles wat uit de H&M stal komt, gaat ons hartje sneller kloppen. Of het nu om badkleding gaat, de Conscious Exclusive lijn of een designer samenwerking: doorgaans willen we alles ervan hebben.

Nu heeft H&M groot nieuws: er komt een nieuwe lijn beautyproducten aan! Vanaf komend najaar zal het in de winkels liggen en het bestaat, naast een zeer uitgebreide make-upcollectie (zodra het in de winkel ligt, zijn er maar liefst 700 verschillende producten), uit make-upaccessoires en hair- en bodycare. De make-up zal geinspireerd zijn op de looks, ideeen en kleuren van de mode die dat seizoen helemaal hot is.

De lijn zal de huidige beautycollectie vervangen en zal bovendien twee extra collecties bevatten: een premium beautylijn en een consciouslijn van duurzamere producten met het Ecocert-keurmerk. Elk seizoen zal de collectie met nieuwe en limited-editionkleuren aangevuld worden.

“We zijn er heel trots op dat we bij H&M ‘fashion voor het gezicht’ gaan aanbieden. Het biedt de mogelijkheid om inventief en creatief te zijn en je uit te leven met kleur“, zegt Sara Wallander, concept designer bij H&M Beauty.

De producten zullen wereldwijd in 900 winkels en online op hm.com verkrijgbaar zijn. Bekijk een sneak preview van de nieuwe H&M beautyproducten hieronder!

  • 9205_PR_01_sRGB_300
  • 9205_PR_04_sRGB_300

(Beeld: www.hm.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties