0

Diana_Poster_40x60 alleen digitaal LRversie copyWil jij weer eens een keer wat anders zien dan altijd maar die romantische komedies of actiefilms? Dat komt dan goed uit, want wij hebben een echte must-see voor je bomvol met high fashion.

En dan bedoelen we ook letterlijk high fashion. Binnenkort komt er namelijk een film uit over het leven van prinses Diana en dat gaat niet alleen over haar koninklijke leven maar ook om haar stijlgevoel en de prachtige outfits waar Diana bekend om stond. En ja, als je een film maakt over een echte royal dan moet de premiere natuurlijk ook een speciaal randje hebben.

Tijdens de premiere op 3 november zal dan ook niet alleen de film voor het eerst te bewonderen zijn, maar wordt er ook een veiling georganiseerd. Helemaal à la Diana kunnen BN’ers designerkleding en accessoires doneren die vervolgens geveild zullen worden. De opbrengst daarvan gaat naar het Prinses Margriet Fonds.

Heb jij nog geen uitnodiging ontvangen voor de premiere? Geen paniek. Vanaf 14 november is de film met Naomi Watts in de hoofdrol te zien in de bioscoop en dat mag je als fashionista echt niet missen. Zo komen jurken van ontwerpers als Valentino, Chanel en Versace voorbij; need we say more?

Bekijk een sneak peek alvast hieronder!

Diana_Poster_40x60 alleen digitaal LRversie copy

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties