0

paris plekken celebrities 640Het is weer Paris Fashion Week en dat is volgens velen de allerbelangrijkste tijd van het jaar voor mode. Heel de wereld vliegt naar de Franse hoofdstad om de allernieuwste collecties te bewonderen.

Als de groten der aarde zijn neergestreken in de stad gaan ze vervolgens allemaal in dezelfde lunchtenten en restaurants dineren. Waarom zou je in een klein bistrootje gaan zitten als de paparazzi dan niet weet waar je zit?!

Het is dus dan ook niet erg moeilijk om erachter te komen waar je moet zijn tijdens Paris Fashion Week. Wij hebben hieronder een lijst gemaakt met alle spots in Parijs waar je gegarandeerd een celebrity zult zien en op zijn minst een Kardashian.

Hotel: Costes
Costes is hét hotel van Parijs en zowel geliefd onder de chique parisiennes als de celebrities. Voor een standaard kamer betaal je 600 euro, maar dat is natuurlijk voor ‘het normale volk’. Voor even wat meer ruimte en het mooiste uitzicht betaal je 1500 euro per nacht. Niets toch?

Eten: L’Avenue
Als je ergens een ster gaat tegenkomen dan is het hier. Bij het googelen van dit restaurant kom je tientallen foto’s van sterren tegen: Justin Bieber, Beyoncé en Jay Z en natuurlijk de Westjes dineren hier allemaal. Om die reden zal je de echte Parijzenaars hier dus ook niet vinden. So not chique!

Op de foto: Jardin des Tuileries
Wil je gespot worden in je ‘casual/die-heb-ik-al-drie-weken-klaarliggen outfit’, dan moet je hier gaan rondlopen. Als iedereen uit Grand Palais komt struinen na de Chanel show, dan staan de streetstyle fotografen al klaar om de super coole fashionista’s te spotten. Get your Olivia Palermo on!

Drankje: Hotel Le Meurice
Naast Costes is dit ook nogal een vliegenvanger voor bekende mensen en moderedacteuren. Ongestoord kunnen zij hier tussen alle gekte door hier een hapje eten of een drankje aan de bar doen. Gewoon gaan dus en wie weet drink je een wijntje met Carine Roitfeld!

 • hotel-costes5
  Hotel Costes
 • LAvenue
  L'Avenue
 • Jardin de Tuileries
  Jardin de Tuileries
 • Le Meurice
  Le Meurice

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties