0

Coco Chanel slaapkamerNog een beetje inspiratie nodig om van je slaapkamer een klein paleisje te maken? Dan heb je geluk, want Coco Chanel herself heeft nog wel wat tips. Ja ja, je hoor het goed; ze had niet alleen verstand van mode maar ook van interieur.

Helaas zit een lesje home inspiration van Coco er niet meer in, maar je kan nu toch zien hoe de modekoningin erbij lag tijdens haar schoonheidsslaapje. Het Dallas Museum Of Art in de Verenigde Staten heeft de slaapkamer van Miss Chanel namelijk exact nagebouwd en dat geeft ons een kijkje in de ruimte where the magic happens.

Zo zien we veel grote rode gordijnen, versierde stoelen en tafeltjes, chique accessoires en natuurlijk ook hét bed waar het icoon tot rust kwam. En dat was overduidelijk niet een zelf-in-elkaar-gezet Ikea bedje. Met de gouden dekens, het hartvormige kussentje en het Barok geïnspireerde hoofdeinde ziet het geheel er heel romantisch en glamorous uit. Ach, we hadden ook niet anders verwacht.

Benieuwd geworden naar de slaapkamer van Coco? Bekijk de foto hieronder. Wil jij de ruimte liever van dichtbij zien? Zet dan maar een bezoekje naar Dallas in je agenda.

Coco Chanel slaapkamer
(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties