0

doutzen lara stone ellegirl coverModeliefhebbers die ouder zijn dat 20 jaar kunnen zich vast nog wel de Nederlandse editie van ELLEgirl herinneren. Helaas werd het blad van de markt gehaald maar het beroemde forum is nog steeds online te vinden.

ELLE vond het tijd om deze teen memory weer eenmalig op de markt te brengen als zomerspecial én je hoort ons daar absoluut niet over klagen. Wie op de cover zal gaan prijken van het blad, is nog niet bekend: jij zou het zo maar kunnen zijn! Om de eenmalige terugkomst van het magazine te vieren, gaat het blad op zoek naar het nieuwe Nederlandse topmodel. Ook Doutzen, Lara Stone en Behati Prinsloo prijkten in hun jongere jaren op de Nederlandse editie van het blad.

ELLEgirl organiseert samen met Paparazzi Model Management (het modellenbureau van Doutzen) een covercastingdag. De winnares start haar carrière met een cover én modeserie van de speciale ELLEgirl zomereditie en een heus modellencontract bij Paparazzi Model Management!

Paparazzi Model Management (Mo Karadag & Sarah Keller) selecteert samen met de ELLE(girl) redactie (Hilmar Mulder & Esther Coppoolse) de beste coverkandidaten. De castingdag vindt plaats op 18 mei, tussen 11.00 en 13.00 uur: `s middags worden er drie winnaars bekendgemaakt.

Klik hier om alle details en de voorwaarden van het aanmeldproces te lezen.

  • ellegirl nederland

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties