0

oproep mannenHet kan je bijna niet ontgaan zijn: aanstaande zaterdag vindt het Fierce Fashion Festival plaats in Sportpark Riekerhaven in Amsterdam! Nog maar een paar nachtjes slapen dus.. Heb jij al kaartjes kunnen bemachtigen? Als dat niet het geval is, dan wordt het hoog tijd om snel nog even tickets te kopen!

(advertorial)

Wat je kunt verwachten? Er zullen zóveel leuke stands te vinden zijn op het Fierce Fashion Festival: zowel grote als kleine merken uit binnen- en buitenland. Wat dacht je van Rock & Roll ballerina’s, sunny cords, jouw naam on-the-go, handgemaakte sieraden, customized sneakers? Natuurlijk wordt je ook voorzien van happy & healthy food en drankjes!

Een festival is natuurlijk niet compleet zonder knappe mannen en ook dat heeft ModeMusthaves, het team achter het festival, geregeld. Wil jij daarom tijdens het festival nog vlug een touch-up? No problem! Binnen een kwartiertje heb jij een nieuwe look en ben je klaar om te shinen.

Met een hapje en drankje in jouw hand kun je nieuwste ModeMusthaves collecties shoppen met héle fijne kortingen (!) en je kunt nog een hoop andere dingen verwachten waar wij modemeisjes blij van worden. Denk bijvoorbeeld aan een zweefmolen, hilarische fotomomentjes en nog veel meer!

De tickets kosten €32,50 en naast dat je voor dat bedrag een geweldige dag hebt, krijg je er ook nog eens een goodiebag bij van minstens €100. Een win – win situatie dus!

Klik hier voor meer informatie én om tickets te bestellen!

www.modemusthaves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties