0

150 boekThe Great Gatsby is één van de favoriete films van de redactie en niet alleen omdat de hunk Leonardo Dicaprio erin speelt, nee, vooral ook vanwege de outfits. Want wauw, wat was dat een tijd zeg die roaring twenties. Het is dé periode waar iedereen geld uitgaf als water en waar de looks en de outfit belangrijker waren dan ooit!

En dat is duidelijk te zien in de film. De glitterjurkjes en hoofdtooien worden je om je oren gegooid en de vrouwen zien er allemaal, stuk voor stuk, fabulous uit. Als je de film hebt gezien, dan weet je precies wat we bedoelen. Het is dus wel duidelijk dat we stiekem heel enthousiast zijn over die jaren twintig, jij ook? Dan hebben we het perfecte boek voor je.

In dit boek wordt namelijk de mode van de jaren twintig nog eens extra uitgelicht en kun je dus alles lezen over de hoofdbanden, de pailletten en de mooiste avondjurken. Maar ook de casual mode wordt beschreven en stiekem het allerleukste is, is dat er anno 2014 weer allerlei trends op de loer liggen die toen ook al helemaal hot waren.

Ben je ook zo enthousiast? Klik dan op de onderstaande foto om hem meteen te bestellen bij Bol.com.

www.bol.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties