0

hermes-petit-hRecycelen is hip, hot en happening, als groot merk heb je een voorbeeldfunctie en daar moet jij je naar gedragen ook. Daarom komen merken dan ook massaal naar buiten met de manieren waarop zij een steentje bijdragen aan een betere wereld. Ook Hermès is al lange tijd bezig met recyclen en wel op een hele bijzondere manier.

Onder de naam ‘Petit H’ brengt Hermès al jaren een speciale collectie met leuke hebbedingetjes uit die zijn gefabriceerd van materialen die overblijven bij de productie van de Hermès items. De items zijn dan ook gefabriceerd van het hoogwaardig Hermès leer, suède en zijde.

Als jij je graag laat verrassen, dan heeft Hermès sinds kort een leuke service opgezet rondom de gerecyclede producten. Je kan namelijk een mystery box abonnement nemen en dan stuurt het label je iedere maand een box op met daarin een paar items uit de Petit H collectie. De abonnementen zijn er in verschillende prijsklassen: $240,-, $440,- en $580,-.

Mocht je ‘toevallig’ nog een paar honderd euro overhebben iedere maand dan is dit misschien een verrassende en ‘groene’ manier om die te besteden. Helaas ligt de service niet helmaal binnen ons budget…

Je kan de Petit H collectie hier bekijken.

  • hermes-petit-h-3
    Het logo van de Petit H lijn.
  • Park-n-Cube_Hermes-Petit-h_045
    Het Petit H atelier.
  • Park-n-Cube_Hermes-Petit-h_018
    Het Petit H atelier.

(Beeld: www.parkandcube.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties