0

Schermafbeelding 2015-03-16 om 15.06.13Ziek zijn is nooit leuk maar voor kinderen al helemaal niet. Het Emma Kinderziekenhuis in het AMC wil graag een metamorfose ondergaan om haar ernstig zieke patiëntjes naast de best mogelijke zorg, een zo normaal mogelijke omgeving te bieden. Faciliteiten voor ouders en vriendjes, maar ook speciale aanpassingen aan bijvoorbeeld intensive care kunnen helaas niét uit reguliere overheidsmiddelen worden betaald.

Daarom kwam Stichting Embrace Emma met Emma’s Amazing Fun(d)Raising Night: een feestelijke avond waarvan de volledige opbrengst naar de verbetering van het kinderziekenhuis gaat. Inmiddels zijn er al vier achter de rug en staat de teller op 1,5 miljoen euro, maar er is nog iets minder dan een half miljoen nodig om het streefbedrag van 2 miljoen te halen. Met de 1,5 miljoen die is opgehaald heeft het kinderziekenhuis al een vernieuwing van de afdeling oncologie, de tienerafdeling en de intensive care bekostigd.

Op 27 maart vindt de allerlaatste editie van Emma’s Amazing Fun(d)Raising Night plaats in de Gashouder in Amsterdam. Deze editie wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz, bestuurslid van Stichting Embrace Emma’s, en belooft er één te worden om nooit meer te vergeten. Het wordt geen lang diner en saaie speeches, maar een avond vol onverwachte belevenissen. Er worden zeventig exclusieve loges – te koop vanaf 7500 euro per stuk – ingericht voor in totaal 1500 gasten.

Heb jij het geld en wil je het Emma Kinderziekenhuis steunen? Hier kun je een exclusieve loge kopen voor de avond! Bekijk hieronder een filmpje van een voorgaande editie en video’s over wat er met het geld gedaan is/wordt.

www.amazingemma.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties