0

TIP Halloween was nog nooit zo fashionable met Charlotte OlympiaHet is bijna de enige dag in het jaar dat je je schaamteloos kunt verkleden, en daar moet je optimaal gebruik van maken. We hebben het hier natuurlijk over Halloween!

Nog geen outfit? Je kunt net als de jaren ervoor je foute verpleegsterspakje of politieuniform weer uit de kast halen, maar als je er echt fashionable uit wilt zien, kun je beter voor de nieuwe collectie van Charlotte Olympia gaan. Ja, je hoort het goed. Het accessoire label goes Halloween. En hoe!

Bij het zien van deze items kun je niet wachten tot het zover is. High fashion maar dan in een horror jasje; van dracula tot pompoenen, wij willen ze allemaal. Haal het nepbloed maar alvast tevoorschijn, want Halloween was nog nooit zo fashionable! Is de engste dag van het jaar alweer voorbij, maar kun jij het niet over je modehart verkrijgen om de accessoires achter in je kast opbergen? Gebruik ze als (subtiele) statement piece in je kantooroutfit voor een bad girl look het hele jaar door!

De collectie is limited edition, dus wees er snel bij! Vanaf morgen wordt de lijn uitgebracht bij Netaporter.com. Benieuwd naar de items? Bekijk alvast een sneak peek hieronder.

charlotte-olympia01 charlotte-olympia02 charlotte-olympia03

www.netaporter.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties