0

janice 150Tegenwoordig kunnen we absoluut niet meer zonder onze smartphone en we hebben deze dan ook altijd bij de hand. Uiteraard wil je dat jouw telefoon net zo fashionable is als de rest van jouw outfit en deze beschermen tegen beschadigingen. Modeontwerper Janice doet dit heel slim met zijn Colorswitch hoesje en dat kan jij ook!

Colorswitch heeft namelijk een hele nieuwe collectie binnengekregen van ontzettend leuke telefoonhoesjes met grappige en fashionable printjes. De SBS Shownieuws presentator weet alles over de laatste fashion trends en daarom is het niet zo gek dat hij werd gespot met één van de Colorswitch hoesjes. De designer postte een selfie met de Colorswitch Python om zijn telefoon heen en daardoor zag zijn iPhone er in één klap stukken leuker uit!

Animal printjes waren dit jaar een ontzettend grote trend en zullen in 2015 zeker het straatbeeld niet verlaten. Kies voor jouw telefoon ook een python printje als Janice of één met een luipaard motiefje. Daarnaast heeft Colorswitch prachtige prints van aztec tot missoni en floral tot army. Voor ieder wat wils, dus haal snel jouw unieke Colorswitch cover in huis!

Bekijk Janice met zijn Colorswitch Python op onderstaande foto. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s of hier om de gehele collectie te zien van Colorswitch!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.colorswitch.nl/home

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties