0

Karl-Lagerfeld-Karl Lagerfeld is de koning van samenwerkingen. Van poppen tot pennen; alles wat de excentrieke designer aanraakt verandert in goud. Het enige wat de Chanel ontwerper nog niet heeft, is een eigen geurkaars. Maar daar komt vanaf nu verandering in.

Samen met Welton London brengt multitasker Karl drie soorten kaarsen uit met een lekker geurtje. Oud & Bois de Santal van hazelnoot, sandelhout en vanille, Figue & Poivre Noire met vleugen vijgenboom, cardamom en cedar, of Essence Rare met noten van kaneel, wierook en patchoeli. Met de serie heb je binnen no time een heerlijke geur in huis.

Heel lekker voor je neus natuurlijk, maar het oog wil ook wat. Gelukkig is er ook aan het ontwerp gedacht. Stylish zilver past bij elk interieur, en er is ook nog leuk detail voor de echte Karl fans; het gezicht van de ontwerper staat in wit op de kaars gedrukt.

Wil jij wel een Karl kaars in huis? De serie is te koop voor 45 euro per kaars bij Welton London of in de eigen boetiek van Karl Lagerfeld.

Thuis-waar-het-ruikt-naar-Karl-Lagerfeld_reference

www.karl.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties