0

noe candles geurkaarsen 150Valentijn alleen bedoelt voor stellen? Echt niet! Wat ons betreft kun je, naast je eventuele lover, iedereen die je lief hebt even in het zonnetje zetten op deze dag. Naast bloemen en het geijkte kaartje, is er nog veel meer leuks te krijgen om je geliefde mee te verrassen.

Wij zouden persoonlijk héél erg blij worden met een geurkaars van het merk Noé Candles. Allereerst natuurlijk vanwege de zeven heerlijke geuren én vanwege het design van de kaars. Naast bijvoorbeeld de Alphabet collectie, geurkaarsen met een letter erop, komt Noé Candles nu speciaal voor de dag van de liefde met een Valentijnscollectie. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen met ‘LOVE is you and me’ erop, maar je kunt ook kiezen voor een variant met de tekst ‘Flowers, Chocolate and Kisses’ en ‘You Are My Favorite’.

Ook fijn om te weten: Noé Candles branden 50% langer dan normale kaarsen en de bestanddelen van de kaarsen komen uit de Provence (Frankrijk) en Zuid Amerika. De geurkaarsen worden met de hand gemaakt van soja en de was is plantaardig en biologisch afbreekbaar. Het regenwoud lijdt bovendien niet onder de productie van Noé Candles!

Nieuwsgierig naar de collectie van Noé Candles? Bekijk een voorproefje hieronder, klik op jouw favoriet om te bestellen en klik hier om de hele collectie te zien!

www.noecandles.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties