0

BOEK TIP moederdagMoederdag nadert. Voordat het zover is en je weer op het laatste moment langs het benzinestation moet rijden voor een last minute bloemetje hebben wij al een aantal leuke cadeau suggesties gedaan. Maar, wat dacht je ervan om je moeder een kookboek cadeau te doen met recepten van haar favoriete tv-kok?

Kookprogramma’s zijn heerlijk om te kijken. Of je nu de hele dag 24 Kitchen op de achtergrond hebt aanstaan of verlekkerd kijkt naar Jamie’s Comfort Food of elke week trouw afstemde op ‘Heel Holland Bakt’: je krijgt er standaard trek en inspiratie van. Daarbij komt dat er niets lekkerder is dan zo af en toe naar je ouders te gaan om bij je moeder aan te schuiven voor een fijn avondmaaltje. Wat nu als je deze twee favorieten samen brengt? Dan heb je het beste moederdagcadeau te pakken.

Trakteer je moeder deze moederdag met een kookboek van haar favoriete tv-koks en je verwent direct ook jezelf een beetje. Je moeder heeft toch proefpersonen nodig om haar nieuwe recepten op te testen?

Bekijk een aantal boeken hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties