0

Thumb Velvet Colorclash WestwingBen jij ook altijd zo blij als je na een dagje buiten de deur weer thuiskomt in jouw eigen domein? Wij wel! Er gaat niets boven lekker thuis zijn en als je huis helemaal perfect naar je eigen smaak ingericht is, dan geldt dat natuurlijk helemaal. Kun jij nog wel wat kleur gebruiken in jouw interieur? Dan moet je even snel verder lezen!

(advertorial)

Bij Westwing, één van de leukste interieur webshops met kortdurende en hebberigmakende sales, heeft namelijk een collectie online staan waarbij kleur een hoofdrol speelt. Westwing’s Style Director Odette Simons zocht een aantal hele fijne items voor je uit als thema Velvet Color Clash.

Odette: “Zin in een complete color clash? Maar dan wel met een chique oosters tintje? Dan is dit jouw ultieme cocktail! Kussens in verschillende dessins en een breed scala aan kleuren toveren je grijze bank om tot een kleurspektakel! En ben je een echte color-a-holic dan kies je een felle kleur op de muur, een knallende vogelkooi op jouw bonte poef en een flink stapel velvet kussens op de bank! Of je nu een echte color freak bent of juist gaat voor een statement piece in een heftige kleur, van deze selectie wordt iedereen happy!”

Nieuwsgierig naar de items die Odette voor Westwing uitzocht? Bekijk ze allemaal hier of laat je inspireren door de onderstaande foto’s!

www.westwing.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties