0

happy 150Wisten jullie dat vandaag in het teken staat van complimentjes? Rutgers WPF en Soa Aids Nederland hebben de handen ineengeslagen om jongeren een hart onder de riem te steken én jij kan daarbij helpen.

Samen gaan we zorgen voor een online golf van positiviteit. Dit kun je doen door naar GIFacompliment.nl te surfen en daar een leuke gepersonaliseerde GIF te maken, en die vervolgens naar iemand te sturen die het kan gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat jongeren met veel zelfvertrouwen minder last hebben van angsten en depressies dan kids die onzeker over zichzelf zijn. “Jongeren met een positief zelfbeeld  zijn weerbaarder en durven hun wensen en grenzen beter aan te geven als het om relaties en seksualiteit gaat,” aldus projectleider Marianne Cense.

Vandaar dat GIF a compliment Day dé perfecte manier is om online te helpen en jongeren beter over zichzelf te laten voelen. Dit zorgt er daarnaast ook voor dat jij je er goed bij voelt én positiviteit is altijd mooier als het met elkaar gedeeld wordt.

Klik hier om een gifje te versturen aan je vrienden en vriendinnen.

www.gifacompliment.nl

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties