0

samsung 150Het festivalseizoen is in volle gang en dat betekent dat jouw favoriete fringe tas uit de kast mag, net als die leuke bloemenkrans en de shawl met dat bohorandje. Maar herinneringen vastleggen is minstens net zo belangrijk als een goede outfit tijdens een festival!

(advertorial)

Daarom kun je wat ons betreft niet naar jouw favoriete event gaan zonder de nieuwe Samsung Galaxy K Zoom. Deze musthave smartphone past gemakkelijk in je broekzak maar heeft wél een 10 x optische zoom waardoor je perfecte shots maakt van jouw favo artiesten, DJ’s of je vriendinnen natuurlijk.

Als we ergens een hekel aan hebben, is als we net het perfecte shot missen omdat je telefoon of camera langzaam is. Dat is absoluut niet het geval bij de nieuwe Samsung smartphone dankzij de supersnelle Hexa-Core processor. Bovendien is het scherm megascherp en maak je mooiere foto’s dankzij de 20,7 MP BSI CMOS Sensor, Xenon Flits, de razendsnelle autofocus en de optische beeld stabilisatie.

Dankzij de zuinige spaarstand, gaat de Zoom K gerust een festival van drie dagen mee. Wel zo handig als je in een tentje moet slapen en geen elektriciteit hebt!

www.samsung.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties