0

FIERCE ArtworkHet belooft nu al hét festival van het jaar te worden: ModeMusthaves.com organiseert het allereerste modefestival van Nederland genaamd het Fierce Fashion Festival. Sportpark Riekerhaven in Amsterdam is op 16 mei omgetoverd tot een waar modewalhalla vol met leuke stands, een heuse zwaaimolen, hilarische fotomomentjes, een fashion show en nog veel meer!

Zo is er ook voor een fijne muzikale aankleding gezorgd zodat je kunt dansen tot je erbij neervalt én er zullen genoeg knappe mannen aanwezig zijn. De line-up van het festival bestaat onder andere uit The Flexican & Sef, Geza Weisz & Manuel Broekman, Kris Kross Amsterdam, GirlsLoveDJs en Phalerieau & MC Alainde Lon. Natuurlijk zijn er ook genoeg happy & healthy food en drankjes maar ook cocktails te verkrijgen. Yum!

Normaal gesproken kosten de kaartjes €32,50 maar nu krijg jij als ILFN lezeres €10 korting waardoor je maar €22,50 betaalt. Daarvoor krijg je niet alleen toegang tot het festival maar ook nog eens een hele fijne goodiebag t.w.v. 100 euro!

Om gebruik te kunnen maken van deze korting moet jij je wel even inschrijven voor onze nieuwsbrief want daar zal de speciale link om de kaartjes voor €22,50 te bestellen in staan! Inschrijven voor onze nieuwsbrief doe je hier rechts door je mailadres in te vullen bij ‘Wekelijkse update?’ en op Subscribe te klikken.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief —————————————————————–>

Let op: vrijdag wordt de speciale nieuwsbrief verstuurd dus schrijf je nu snel in en kijk die dag om iets na 16:00 op je mail om de tickets voor het festival met korting te kunnen bestellen!

  • Artwork flyer

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties