0

eindhoven 150Soms zijn er van die events waar je als modeliefhebster gewoon heen móet! In het weekend van 5 tot 7 september vindt in Eindhoven de tweede editie van IT’S WEEKEND plaats en dat is zeker een kijkje waard.

Tijdens dit Fashion x Cult feestje kun je genieten van bruisende activiteiten op binnen en buitenlocaties in het hele centrum. Fashion, design, technology, food en muziek komen hier samen in één weekend. Er zijn catwalk shows, pop-up’s, lezingen, late night drinks en een speciale Shopping Sunday. Voor ieder wat wils dus! Als je even wil bijkomen van alles, kun je lekker relaxen in één van de ‘green fashion hang-outs’.

Het programma start op vrijdag en begint ook meteen met een knaller! In de Hooghuisstraat is er een high fashion modeshow met labels als Lanvin, Chloé, Isabel Marant en Sage & Ivy. Bij zijn dus! Omdat je het weekend natuurlijk pas echt goed inluidt met een feestje, zullen er op verschillende plekken in de stad dj’s zijn om je te voorzien van de fijnste deuntjes.

  • eindhoven 500

www.its-weekend.nl/

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties