0

VIDEO Kate MossHet is het jaar van Kate Moss. Haar verjaardag vierde het, inmiddels bijna veertig jarige, topmodel alvast eerder met een pikante shoot voor de Playboy en nu komt de Franse televisiezender Paris Première met een nieuwe documentaire over Katie.

De documentaire belooft een kijkje te geven in de ‘duistere kant’ van het leven en de carrière van her supermodel. Met een bijdrage van onder andere David Ross, de man die de eerste foto van Kate Moss maakte toen ze net zestien was, designer Isabel Marant en fotografen Peter Lindbergh en Paolo Roversi. Mensen met wie Kate in de afgelopen 25 jaar regelmatig samenwerkte.

Kate Moss bleef haar hele carrière mysterieus en liet de pers regelmatig raadselachtig achter, dankzij ex-lover Johnny Depp die haar ooit de tip gaf: “Never complain, never explain”. Ook haar drugsschandaal in 2005 en haar relatie met Pete Dorothy komen aan het licht. Ondertussen is er ook nog een Britse documentaire over het supermodel in de maak. Ook in 2014 gaan we nog genoeg van Kate Moss zien.

Kate Moss

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties