0

IMG_0336Wat is Kerst zonder ugly Christmas sweater? Juist, als een kerstboom zonder ballen. Daarom roepen ModeMusthaves.com en Fashionchick.nl 11 december uit tot officiële foute kersttruiendag van het jaar en dat vieren ze met hun collectie foute sweaters!

(Advertorial)

Was je stout, ga dan voor fout. Was je zoet, met een foute kersttrui zit je goed! Kerst kan niet zonder een kitcherig kerstitem en daarom gingen beide modesites, met bij ModeMusthaves Elise van Wonderen en bij Fashionchick Ellen Snijder aan het roer, met het it-item van deze Kerst aan de haal.

Het resultaat is een collectie betaalbare foute kersttruien voor jou, je boyfriend of je bestie. Er zijn drie verschillende modellen, waarvoor inspiratie werd gevonden in de favoriete kerstquotes van de ontwerpsters zelf. Natuurlijk kun je de sweaters aan naar het kerstdiner. Draag deze dan wel boven een pailletten legging met pumps en niet je oude joggingbroek met verfspatten.

Tot de kerstdagen draag je de sweaters met stoere bikerboots, skinny jeans en een blouse eronder. Maak van 11 december een officiële foute kersttruiendag dus draag de Christmas sweater en gebruik de hashtag #foutekersttruiendag.

Bekijk de truien hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.fashionchick.nl

(Beeld: www.modemusthaves.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties