0

kayla 150Je kan niet meer om Kayla Itsines en haar army, zoals haar fans zichzelf hebben genoemd, heen. Op Instagram heeft de fitnessinstructrice meer dan 2,4 miljoen volgers en zijn er honderden meisjes die hun liefde aan Kayla verklaren met speciale fitnessaccounts. Maar haar beste visitekaartje blijft Kayla zelf met haar killer body!

De Australische heeft een ongelofelijk lichaam en upload op haar YouTube kanaal regelmatig knappe fitnesskunstjes. Al eerder had Kayla haar wereldtour aangekondigd, maar of ze naar Nederland zou komen was niet bekend. Glamour heeft ons uit ons lijden verlost, want speciaal voor de kickoff van de Glamour Health Challenge geeft Kayla een gigantische gratis bootcamp in ons kikkerlandje.

De bootcamp is op 6 juni, op de Amsterdamse Jaap Edenbaan. Naast de bootcamp kunnen alle glamourlezeressen ook yogalessen volgen, wordt de nieuwste sportmode geshowd en zijn alle Nederlandse fitnessbloggers aanwezig. Duidelijk een event dat je als fitnessista niet kan missen!

Meer informatie? Koop dan de nieuwste Glamour want daar staat alles in!

  • kayla 500

(Beeld: www.glamour.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties