0

mooie mannen mand 150De maand juni staat voor de meeste mannen in het teken van voetbal en oranje, maar wij dames vinden dat stiekem helemaal niet zo interessant. Als we al naar de voetbal kijken hebben we onze ogen vaak vooral gericht op het mannelijk schoon wat rondloopt, maar toch kijken we liever naar wat anders.

Net5 weet precies wat we willen en speelt op onze wensen in met de ‘mooie mannen maand’. Komende maand geen voetbal of sport op Net5, alleen maar leuke films met, vooral belangrijk, mooie mannen.

Ze hebben de week opgesplitst in verschillende thema avonden. Zo is er voor alle romantische comedie liefhebbers de maandagavond gepland. De mooie mannen als Matthew McConaughey en Robert Pattinson helpen ons de maandagavond doorkomen. Op de dinsdagavond dansen we de avond door met onze favoriete dansfilms inclusief de ultieme danshunk Channing Tatum natuurlijk!

De woensdag kunnen we even uitrusten van al het mannelijk schoon om donderdag weer optimaal te kunnen genieten van de romantische drama’s met onder andere Liam Hemsworth. De week wordt op zondag afgesloten met thrillers waar de mooie mannen ons op ons gerust stellen en beschermen tegen al het kwaad.

Bekijk een aantal van de mooie mannen van komende maand alvast hieronder!

 • Channing Tatum
  Channing Tatum
 • Liam Hemsworth
  Liam Hemsworth
 • Matthew McConaughey
  Matthew McConaughey
 • Robert Pattinson
  Robert Pattinson

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties