0

the fierce festival collection modemusthaves.comHet is lente en dat betekent dat het festival seizoen officieel geopend is! Dit jaar is er een heel leuk nieuw festival, vooral voor vrouwen waarbij het hart sneller gaat kloppen van mode: The Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves.com! Dit vraagt natuurlijk om een speciale festival collectie van de webshop.

(advertorial)

Wat je aandoet naar een festival? Juist ja, items met veel bohemian en jaren ’70 invloeden! Zo kun je in de nieuwste collectie een hoop denim terugvinden: bijvoorbeeld in de vorm van flaired jeans, ripped jeans, shortjes, tuinbroeken en natuurlijk de boyfriend jeans. Ook mogen giletjes niet ontbreken en items met fringe, pompons, aztec en palmboomprintjes. Jumpsuitjes in verschillende lengtes zijn ook weer helemaal terug én wij zijn verliefd op de marble skirt van de collectie.

Ga je niet naar The Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves.com (jammer, want je gaat écht wat missen: kaartjes zijn nog hier te koop!) maar naar een ander festival of helemaal niet naar een festival? Wij geloven dat er voor ieder wat wils te vinden is in The Fierce Festival collectie van ModeMusthaves.com!

Bekijk een aantal van onze favorieten hieronder. Shoppen? Klik dan op het item dat je wilt hebben!

www.modemusthaves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties