0

FENDILuxe designer brands zijn niet altijd even gemakkelijk online te scoren, zo kun je die ene designer bag van Chanel of Céline niet vanuit je luie stoel in je digitale winkelmandje slepen om deze even later van de postbode overhandigd te krijgen. Maar, het lijkt erop alsof er een verschuiving gaande is.

Burberry, Moschino en Saint Laurent maakte al een uitstapje naar het world wide web en ook Fendi kan de online wereld niet langer ontkennen. Hoewel Fendi wel al via een aantal online shops verkrijgbaar was waagt het Italiaanse modehuis zich nu aan een eigen website. Er wordt op dit moment nog het één en ander aan de online wereld gesleuteld worden, maar in maart zal Fendi zijn online deuren voor de hele wereld openen.

Zes looks, van de nog te showen collectie, zullen rechtstreeks van de catwalk in de digitale winkel te shoppen zijn en zal vanuit 28 Europese landen te bestellen zijn. De Amerikanen moeten nog even iets langer op hun bestelling wachten. Karl Lagerfeld staat aan het roer van modehuis Fendi, zou dit kunnen betekenen dat Chanel binnenkort ook de online wereld gaat verkennen?

Komt onderstaand jurkje je bekend voor? Dat kan kloppen, want Nederlandse topblogger Linda Tol droeg het Fendi ontwerp gisteravond tijdens de Stylight Fashion Influencers Award en mocht in het design de ‘Rising Star of the Year’ award in ontvangst nemen van Sylvie Meis.

  • Schermafbeelding 2015-01-21 om 10.45.38
  • Schermafbeelding 2015-01-21 om 11.29.15
    Rechts: Linda Tol in Fendi
  • Schermafbeelding 2015-01-21 om 11.29.27
    Linda Tol met Mariano Di Vaio (style blogger) en Riccardo Pozzoli (mede-oprichter van The Blonde Salad)

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.fendi.com

(Beeld: www.instagram.com/lindatol_)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties