0

MIDNIGHT TIP Kantor stadsfestivalOok dit weekend ben jij op kantoor te vinden. Nee, niet om te werken, maar om flink wat cultuur te snuiven! De underground scene van Amsterdam organiseert namelijk dit weekend stadsfestival KANTOR.

Twee dagen lang nemen muziek, theater, films, eten en kunst het lege kantoorgebouw van Bright Offices in Amsterdam Sloterdijk over. Verspreid over vijf verdiepingen worden er allerlei workshops en activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers onder andere genieten van een cabaretvoorstelling, diverse kunst- en foto-exposities en kennis maken 3D printing. Ook kun jij een dansje wagen op deuntjes van de beste deep house dj’s.

Naast nieuwe talenten en artiesten zijn ook bekende instituten als Het Stedelijk Museum, Het Nationale Ballet, FOAM en het EYE Film Instituut aanwezig. Het event is het idee van de organisaties PUP en Paardenkracht, die het zonde vonden dat er niets gedaan werd met lege kantoorpanden in Amsterdam. Dit weekend van 5 en 6 oktober ga jij los op een KANTORfeestje!

Bekijk in de video hieronder een sneak peek!

(Tekst: Rosalyn de Lange)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties