0

Rimmel-tumbEtentjes, borrels, feestjes. De feestdagen zijn heel leuk maar ook vrij druk en je wilt er tussen al dat gehaast natuurlijk wel tip top uit blijven zien.

Anderhalf uur bezig zijn met je make-up om vervolgens bij het voorgerecht alweer een glimmend voorhoofd en uitgelopen eyeliner te hebben? Dacht het niet. Maar waar vind je nou de juiste producten om de hele dag door een mooie make-up look te behouden of belangrijker nog, om überhaupt die mooie make-up look aan te brengen?

Wij hebben het antwoord voor je. Met dit Rimmel pakket heb jij met één druk op de knop alle producten in huis die je nodig hebt. Van een bronzing poeder tot oogschaduw en mascara; de feestdagen vragen om een wat uitgebreidere maquillage dan een dagje op kantoor en met dit pakket weet jij zeker dat je niks mist om er fabulous uit te zien.

En het beste van dit alles is de prijs. Dit bomvolle Rimmel make-up pakket kost nu namelijk maar €39,95 terwijl de producten die erin zitten een waarde hebben van ruim €100. Precies, dat meer dan 60 procent korting!

Dus waar wacht je nog op? Klik hier of op de foto hieronder om naar de ILFN shop te gaan en het Rimmel pakket te bestellen.

Rimmel-pakket

www.ilfnshop.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties