0

dior couture boek 150Echte modeliefhebbers willen naast alle designerkledingstukken, ook al het andere moois van hun favo brand bezitten. Na het prachtige fotoboek van Louis Vuitton willen we meer en Dior biedt uitkomst met een prachtig boek.

Modehuis Christian Dior, nu onder leiding van Raf Simons, ontwerpt al sinds 1947 de meest prachtige haute couture waar menig vrouw van begint te kwijlen. Tijdens talloze verschillende modeshows werden de stuk voor stuk unieke ontwerpen getoond aan de buitenwereld. Dit leverde stunning kiekjes op, die de meeste één keer voorbij zien komen. Aan Patrick Demarchelier de taak om al deze prachtige jurken voor eeuwig op te slaan in een waanzinnig boek ‘Dior, New Couture‘.

Tweehonderdveertig pagina’s gevuld met al het haute couture moois dat Dior ooit de runway op heeft gestuurd. Droom weg bij creaties ontworpen door Raf Simons en bij Christian Dior himself. Dit boek is dus een absolute musthave voor de échte fashion addicteds.

Wil jij dit waanzinnige foto boek van Dior in jouw bezit hebben? Klik dan op de onderstaande foto om hem direct te bestellen.

www.bol.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties