0

milka 150Eén ding is zeker: als je ons vrouwen ergens mee kunt verwennen, dan is het chocolade wel. Dus als er iets nieuws is op het gebied van chocolate, dan zijn we er in no time bij om het te testen. Milka, jawel van de goddelijke Alpenmelkchocolade, heeft vijf kersverse smaken om bij weg te dromen.

(advertorial)

Durf jij te smelten voor Milka Oreo, Milka TUC, Milka LU, Milka Confetti en Milka Bubbly? De namen zeggen al heel veel over de goddelijke smaken, maar we kunnen het niet laten om even met het geschreven woord weg te smelten bij al dit nieuws. Milka Oreo is lid van de Oreo familie en dat betekent Alpenmelkchocolade gevuld met een melkcrèmevulling en knapperige stukjes Oreokoekjes. Voor Milka TUC is zachte Milka Alpenmelkchocolade gecombineerd met de heerlijk hartige TUC biscuits: een ideale combi als je het ons vraagt.

Voor Milka LU werden heerlijke LU Petit Beurre biscuitjes ondergedompeld in de Milka Alpenmelkchocolade. Oh l’amour… Milka Confetti is de party animal van het stel: denk aan de Alpenmelkchocolade bomvol kleurrijke crunchies. Tot slot is er Milka Bubbly, lekker luchtig en ook verkrijgbaar in een karamelvariant (YUM!).

Natuurlijk hoef je niet alleen thuis te genieten van een heerlijk ik-momentje. Neem gewoon één van de repen (of vooruit, ALLEMAAL) mee in je tas. Durf jezelf te verwennen… Je verdient het!

  • milka-1
  • milka-2
  • milka-3
  • milka-4
  • milka-5

http://www.facebook.com/Milka.NL

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties