0

modern muse 150Als je een beetje bekend bent met hoe geuren opgebouwd worden, dan weet je dat ze doorgaans bestaan uit drie noten: de topnoot, de middennoot en de basisnoot.  Estée Lauder besloot het anders aan te pakken bij hun allernieuwste geur genaamd Modern Muse.

In plaats van drie dimensies, heeft Estée Lauder ervoor gekozen om een duale geur te maken. Dit betekent dat er een bruisend jasmijnakkoord is bestaande uit onder andere exotische mandarijn, kamperfoelienectar, twee extracten van Arabische Jasmijn, lelies en tuberoos. Daarnaast is er een houtakkoord bestaande uit patchouli-extracten, romige vanille uit Madagaskar, naaldboomhout en zachte muskus. Het resultaat? Een frisse maar tegelijkertijd zwoele en super moderne geur!

Estée Lauder heeft bij Modern Muse een sterke, zelfverzekerde vrouw die kracht put uit haar natuurlijke vrouwelijkheid en persoonlijke stijl voor ogen. Ze is haar eigen heldin en een ware inspiratiebron voor andere vrouwen. En wie kan dat nou beter vertegenwoordigen dan Arizona Muse (toepasselijke achternaam), het model dat boegbeeld is van de geur.

Estée Lauder’s Modern Muse is vanaf 1 september te verkrijgen op EsteeLauder.nl en de bekende voorverkoopppunten van het merk. Klik op één van de foto’s om te bestellen bij Douglas!

www.douglas.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties