0

Sfeerbeeld westwingInterieurfans, homemakers en decoratieverslaafden opgelet! Het hartje van een echte fashionista klopt niet alleen een stukje sneller van mode, maar ook van al het andere dat met design te maken heeft. Net als wij loves Westwing Dutch Design en daarom geeft de online interieur winkel deze week elke dag een andere Nederlandse ontwerper een podium en een eigen shop op Westwing.nl.

(Advertorial)

Tout Design loving Nederland, en de rest van de wereld, verplaatst zich deze week naar Eindhoven om daar het Nederlands ontwerptalent te bekijken tijdens de 13e editie van de Dutch Design Week. De ‘Westwing loves Dutch Design week’ begint op maandag 20 oktober en speciaal voor Westwing hebben alle designers van Hollandse bodem een selectie gemaakt van hun ontwerpen.

Zo is er 3D geprint meubiliair van Dirk van der Kooij, hippe breisels voor in huis van FLINK, prachtig porselein van Elke van den Berg, juweeltjes van sieraden van Petra Reijrink, betaalbare bulbs van Booo, strakke opbergmogelijkheden van Strackk en tegels om je stopcontact te verhullen van Suit’d®.

Nog niet bekend met Westwing.nl? Deze webwinkel is dé nieuwe manier van online interieur shoppen. Elke dag kiest Westwing nieuwe sales uit die jij dan met kortingen tot 70% kunt shoppen. De Westwing loves Dutch Design Week loopt nog tot en met zondag.

Meer zien of bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.westwing.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties