0

Kusmi 150Als klein meisje hebben we hem allemaal gehad: het picknickkoffertje waar een te schattig theesetje in zat met je favoriete Disneyfiguur erop. Eindeloos kon je met je poppen denkbeeldige thee drinken uit die ieniemie kopjes, bijna te klein om vast te houden.

Nu, iets ouder, wijzer en vooral ook met grotere handen, drinken we nog altijd graag thee. Wel zijn er een paar dingen veranderd: we drinken nu met vriendinnen of collega’s in plaats van knuffelberen en poppen: we zijn oud genoeg om écht het hete drankje te drinken in plaats van denkbeeldige thee en in de koppen die we gebruiken past meer dan één druppel. Wat echter niet is veranderd, is dat we graag willen dat het er mooi uitziet als we ons tegoed doen aan het warme drankje. Geen Belle kopjes meer, maar wel mooie theezakjes en stylish mokken.

Gelukkig weet ook Jean Paul Gaultier dat grote meisjes nog steeds graag thee drinken en hij zorgt ervoor dat dat wel héél hip kan door zijn nieuwe samenwerking. De ontwerper stak namelijk twee van theemerk Kusmi’s bestsellers in een  Jean Paul Gaultier jasje. De theesmaken Anastasia en Prince Wladimir kunnen hierdoor niet meer ontbreken op jouw volgende high tea!

Je bestelt de thee hier

  • Kusmi 500

(Beeld: www.instagram.com/kusmiteaparis)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties