0

Schermafbeelding 2013-09-20 om 12.43.51Nederland kan wel een mooie nieuwe sieradenlijn gebruiken. Als het aan Katja Schuurman, Tara Elders en Bibi van der Velden ligt tenminste. De drie BN’ers slash moeders lanceren een bijzondere fairtrade juwelenlijn genaamd Sam & Haas.

Inspiratie voor de sieraden waren – hoe kan het ook anders – hun eigen dochtertjes. De drie jonge moeders wilden iets waardevols overdragen aan hun nieuwe generatie, en wat is er nou mooier dan een prachtig accessoire? De lijn voor ouder en kind bestaat alleen uit zuivere materialen zoals fairtrade goud en zilver, zodat het milieu ook nog een handje geholpen wordt.

“Ik ben ontzettend trots op deze lijn. Niet alleen omdat het prachtige, lieve, bijzondere ontwerpen zijn, maar ook omdat het echt belangrijk is dat goud en zilver op een verantwoorde manier gewonnen wordt, zodat mens en milieu niet hoeven te lijden onder het feit dat wij graag mooie dingen dragen”, aldus Katja.

De fairtrade sieradenlijn is verkrijgbaar op hun eigen website Samenhaas.com. Benieuwd naar de collectie? Bekijk de foto’s hieronder!

tip 1

Schermafbeelding 2013-09-20 om 12.40.51

Schermafbeelding 2013-09-20 om 12.39.35

www.samenhaas.com

(Beeld: Karen Rozetsky)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties