0

ilfn-iphone-app-nieuw-150Zit jij bijna 24/7 op je mobiel en wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste en interessantste modenieuwtjes? Laat dan nu alles waar je mee bezig bent even voor wat het is en kijk mee met deze leuke tip de we voor je hebben!

Voor al de leukste mode, beauty en lifestyle nieuwtjes en tips ga je uiteraard naar de ILFN website, maar wist je ook dat ILFN een eigen app heeft die je kunt downloaden? Voor zowel de iPhone als Android telefoons is de app helemaal gratis te downloaden en daar krijg jij heel veel voor terug. Met deze app ben jij namelijk als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en kun je lekker onderweg naar werk of school scrollen door de lijst met artikelen.

Het leuke van deze app is dat je precies weet welke artikel je gelezen hebt, omdat de titel van het artikel dat je hebt gelezen, verschijnt in een lichtere kleur. Op een ander tijdstip van de dag kun je dus gewoon weer verder gaan waar je gebleven was en zo mis je nooit een nieuwtje. Zo kun je eindeloos alle trends doornemen, weet je precies wat er speelt in modeland én heb jij altijd wat te doen in het openbaar vervoer!

Waar wacht je nog op? Klik hier om de iPhone app te downloaden en hier om de Android app te downloaden!

  • ilfn-iphone-app-nieuw-500

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties