0

150 DRRens Kroes groeide samen met haar grote zus Doutzen op met biologische en ‘eerlijke voeding’ in Friesland. Terwijl haar zus als succesvol model werkt en in New York woont, is Rens vooral bezig met de gezonde levensstijl en volgde zelfs opleidingen op dit terrein.

Tegenwoordig adviseert zij mensen als voedingscoach en helpt ze bij het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon. Je kunt al alles over haar lezen op haar site en blog, en ook kun je nog steeds old school consulten met haar aanvragen, maar je kunt nu op nóg een andere manier je laten adviseren door Rens Kroes; ze lanceert namelijk haar eigen boek.

Het boek komt in juni uit, dus het is bijna zover en dan kunnen we dus ook helemaal offline geadviseerd worden door Rens. Het genieten van het leven centraal staat bij haar centraal, je moet jezelf juist verwennen, maar dan wel met de juiste voeding.

Het boek is een verzameling van al haar favorieten. Van smoothies, ontbijtjes die je gelukkig maken, simpele salades en pasta’s tot gezonde varianten op zondige zoetigheid. Ook vertelt ze over het effect van verschil­lende groenten, superfoods en andere ingrediënten op je lijf.

  • Rens Kroes Powerfood
  • Carrot Cake van Rens Kroes
    Carrot Cake van Rens Kroes
  • Rens Doutzen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties