0

kook boek 150Gwyneth Paltrow begon haar carrière als actrice en won hier zelfs een Oscar mee. De laatste tijd is zij uitgegroeid tot een ware gezondheidsgoeroe en heeft al meerdere kookboeken geschreven, één daarvan is nu in het Nederlands vertaald: (H)eerlijk.

Dit gluten- en zuivelvrije kookboek bevat 150 heerlijke recepten om je vingers bij op te eten. Volgens de auteur ga je hier van binnen én van buiten mooi van uitzien, dus kom maar op met die recepten! De producten die in het boek voorkomen zijn allemaal biologisch en onbewerkt én suikers zul je niet snel tegenkomen net als koolhydraten met een hoog GI.

In het boek zijn ook gerechten te vinden voor veganisten, mensen die het elimentatiedieet van Dr. Junger volgen en mensen die eiwitrijke gerechten nodig hebben. Voor ieder moment van de dag is er wel een recept te vinden en de recepten zijn gegroepeerd op: ontbijt, salades, soepen, gevogelte, vis, een enkel vleesgerecht, granen, drankjes, kindermenu’s, zoetigheden, basisrecepten en wat er in de voorraadkast moet zijn. Voor dat laatste is deze Nederlandse vertaling erg geschikt, want in het register kan je precies vinden wat hier in ons landje te vinden is en wat je echt online moet bestellen.

Wil jij ook smullen van Gwyneth Paltrow’s heerlijke recepten? Bestel dan het boek door op onderstaande foto te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties