0

supertrash superteam selfie 150Nog twee weekjes en dan is het zover: het WK voetballen begint in Brazilië! Wij zijn inmiddels al flink in de WK-sferen aan het raken maar wij zijn niet de enige: SuperTrash heeft een hele leuke actie bedacht voor alle voetbal loving ladies!

(advertorial)

Olcay Gulsen herself roept hen op om aanstaande zaterdag 31 mei naar café Nel aan het Amsterdamse Amstelveld te komen om de grootste SuperTeam selfie ooit te maken! Vlak voordat de oefenwedstrijd Nederland – Ghana begint, om 19.30 uur, maakt Olcay als aanvoerster een superselfie van ‘haar’ team.

En bij dat team kan jij horen als je om 19:00, al dan niet gekleed in het WK SuperTeam jurkje van SuperTrash, bij café Nel op het Amsterdamse Amstelveld bent (laat hier weten dat je komt). Heb je nog geen SuperTeam jurkje? Zorg dan dat je vroeg erbij bent want de eerste 100 mensen krijgen ‘m gratis! Natuurlijk kun je ‘m ook hier bestellen in de webshop van SuperTrash of shoppen bij de SuperTrash brandstores en de deelnemende Albert Heijn-winkels voor maar €9,99.

Na de foto is iedereen welkom om samen de oefenwedstrijd Nederland – Ghana te kijken, inclusief bubbels en bitterballen. Kun je er helaas niet bij zijn? Post dan voor 31 mei een foto met het WK SuperTeam jurkje met de hashtag #SuperTeamSelfie en maak kans op
 150 euro SuperTrash shoptegoed!

www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties