0

ADVERTORIAL Doe stijlinspiratie op met Lonneke NootenboomAls bezoeker van I Love Fashion News ben je zeer waarschijnlijk een echte modeliefhebber en heb je een flinke digitale adressenlijst waar je terecht kunt als je fashion inspiratie nodig hebt. Maar die lijst is niet compleet zonder onze volgende tip!

En dat is Style My Day! Vorig jaar startte styliste, personal shopper, stijladviseuse en fashionista pur sang Lonneke Nooteboom deze site als klankbord voor zichzelf maar stiekem is ze nu een dagelijkse bron van inspiratie voor veel modeliefhebbers. En dat is niet zo gek ook.

Lonneke’s stijl kun je beste omschrijven als Parisian Chique met een eigen twist en omdat ze 14 jaar in het vak zit, weet ze waar ze het over heeft. Op haar blog vind je allemaal leuke tips en nieuwtjes op modegebied maar ook topadressen in België én Nederland waar je geweest moet zijn.

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar Style My Day en zet de site meteen in jouw favorieten! Je kunt Lonneke ook volgen via Instagram,
 Facebook en
 Twitter!

Lonneke Nootenboom Style My Day 1 Lonneke Nootenboom Style My Day 2 Lonneke Nootenboom Style My Day 3 Lonneke Nootenboom Style My Day 4

www.stylemyday.nl


(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties