0

favoriete netflix series top 10 150Je kent het vast wel: je komt thuis na een lange dag werk en je wilt gewoon even je verstand op nul zetten en gewoon heerlijk televisie kijken. Je zet de tv aan en het enige wat je voorbij ziet komen zijn herhalingen en reclames én series, films en programma’s waar je eigenlijk gewoon niet op zit te wachten.

Vrijwel het complete ILFN team is daarom verslaafd aan Netflix: je vindt er onder andere de allerleukste series en je kunt de afleveringen kijken wanneer je zelf wilt. Netflix Original Series als Orange Is The New Black en House Of Cards zijn regelrechte hits en zeer verslavend!

Naast eigen series kun je bij Netflix bijvoorbeeld ook Mr Selfridge, Dexter, Pretty Little Liars en Luther kijken wanneer je het wilt en hoe lang je het wilt. Het fijne is dat als er een nieuw seizoen berschikbaar komt, alle afleveringen in één keer op Netflix staan en je dus niet een paar maanden hoeft te wachten tot de afleveringen allemaal verschenen zijn. Zo kun je kijken op je eigen tempo.

Bekijk onze top 10 series op Netflix (in willekeurige volgorde) hieronder!

www.netflix.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties