0

shop 150Een verhoogde hartslag, zweet op de bovenlip… Nee, je hebt niet net 10 kilometer gerend, je hebt net een online aankoop gedaan. Dit is hoe de gemiddelde vrouw zich voelt als ze even gaat op het net gaat shoppen.

Want laten we eerlijk zijn, het blijft een spannende aangelegenheid. Bij het afrekenen bedenk je je ineens een verhaal over creditcard fraude en je weet eigenlijk ook niet of die kleur wel zo goed bij je past. Gelukkig kan je het altijd gratis terugsturen! Wat je vervolgens niet doet, want daar ben je te lui voor en daar zit je dan met je auberginekleurige top.

Maar misschien is die spanning juist de reden waarom wij als vrouwen zo graag online shoppen. Het gevoel wanneer eindelijk je pakje wordt bezorgd: heerlijk! Bovendien kan geen één pashokje in een willekeurige winkel in de Kalverstraat opboksen tegen iets passen in je eigen slaapkamer met je eigen kleren.

Gelukkig ervaart de gemiddelde vrouw dit soort perikelen maar één keer in de zoveel tijd. Nu blijkt echter dat online shoppen voor sommige vrouwen een ware verslaving is geworden. De symptomen? Humeurigheid, meer willen kopen om diezelfde kick nog eens te ervaren, ontwenningsverschijnselen wanneer je een lange tijd niets hebt gekocht en niet bewust zijn van de tijd wanneer je bezig bent met online shoppen.

Mmm, komt misschien toch best bekend voor…

  • shop 500

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties