0

KARL PARFUMS 150
Alles wat Karl Lagerfeld aanraakt, verandert in goud. De modeontwerper maakt niet alleen succesvolle collecties voor Chanel en Fendi, maar heeft ook een eigen lijn en fotografeert zeer verdienstelijk. Omdat een outfit volgens Karl niet compleet is zonder een heerlijk parfum (wij zijn het roerend met hem eens), komt de alleskunner nu met twee hele fijne geuren: één voor vrouwen en één voor mannen.

(advertorial)

Als je die voor vrouwen ruikt, komt je als eerste een heerlijk frisse limoengeur tegemoet in combinatie met zacht zoet perzik dat later overgaat in een bloemige rozengeur, vleugen van magnolia en plumeria. Mannen kunnen zich hullen in de moderne geur van varen in combinatie met lavendel, mandarijnschil, appel en violen. De basis van de mannengeur is houtig en kruidig dankzij sandelhout en amber.

Natuurlijk zijn de flesjes heel ‘Karl’. Denk zwart en wit, het gebruik van rauwe materialen van hoge kwaliteit en de minimalistische vormen in combinatie met een metalen hals als knipoog naar de boorden die de ontwerper altijd draagt. Voor de campagne ging meneer Lagerfeld natuurlijk zelf aan de slag als fotograaf. Zijn favo modellen Kati Neisher en Baptiste Giabiconi zijn de verleidelijke boegbeelden.

Wil jij Karl’s heerlijke geur voor mannen of vrouwen bemachtigen? Dat kan! Ze zijn nu hier te bestellen!

karl lagerfeld parfums 1

De ingredienten van de vrouwengeur

De ingrediënten van de vrouwengeur

karl lagerfeld parfums 2

De ingrediënten van de mannengeur

De ingrediënten van de mannengeur

karl lagerfeld parfums 3

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties