0

emmi caffe latte 640Ben jij ook zo aan het genieten van de zomer? Hopelijk heb je tijdens de afgelopen warme dagen het er even van genomen en een bezoekje gebracht aan het strand, ben je een zwembad ingedoken én heb je op heel wat terrasjes gezeten.

(advertorial)

Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken om jouw zomer een fresh kick te geven? Wij hebben vijf tips voor je verzameld!

1. Coffee lovers opgelet! Heb je de hele dag afspraken en wil je even snel een koel verwenmomentje voor jezelf inplannen? Maak dan even kennis met Emmi CAFFÈ LATTE. Deze ijskoude, superlekkere (we hebben natuurlijk een uitgebreide proefsessie achter de rug) koffiedrank is sinds begin dit jaar in Nederland verkrijgbaar en is wat ons betreft dé frisse kick die perfect is voor onderweg die is gemaakt van echte Arabica koffie en verse melk. Emmi CAFFÈ LATTE is in drie overheerlijke smaken verkrijgbaar namelijk Cappuccino, Espresso, Macchiato. Klik hier om Emmi CAFFÈ LATTE op Instagram te volgen! #EmmiCAFFELATTEnl

2. Weten jullie het al? Op 29 en 30 augustus vindt er in Amsterdam een heus springkussen festival voor volwassenen plaats! Natuurlijk vind je er talloze springkussens, maar ook stormbanen, waterslides, Bumper Balls, Base Jumps en ballenbakken op maar liefst 7500 vierkante meter. Oftewel: ga even lekker uit je dak tijdens het Springkussen Festival Amsterdam bij Sportpark Sloten!

3. Heb je niet genoeg geld om een lekkere vacay voor minstens een week te boeken? Vakantie in eigen land is dé oplossing! Er zijn genoeg sites waar je een hotelovernachting kan boeken voor een prikkie en zo ben je toch even in een andere omgeving. Of je nou kiest voor een tripje naar de natuur of juist een leuke stad: er is genoeg te doen wat niet zoveel geld kost.

4. Er gaat wat ons betreft niets boven tijd besteden met je vriendinnen. Wil je eens wat anders doen dan gewoon kletsen? Ga dan cocktails maken met behulp van DIY video’s. Of het nou helemaal goed gaat of niet, je hebt gegarandeerd lol!

5. Heb je een dagje vrij en weet je niet wat je moet doen? Geef jouw huis dan een zomerse make-over. Zet de meubels eens op een andere plek, geef de muur een fris sausje en haal wat nieuwe planten, kussenslopen en andere accessoires in huis. Het is even een klusje maar naderhand heb je zeker een voldaan gevoel én een ‘nieuw’ huis!

  • emmi caffe latte 640
  • emmi caffe latte

www.emmi-caffelatte.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties