0

celine bag 150De felbegeerde Céline tassen zijn de droom van bijna elke vrouw. De lucky ones onder ons die deze it bag kunnen betalen lopen er mee rond, maar voor veel meisjes en vrouwen blijft de tas bij een droom. Er hangt namelijk een aardig prijskaartje aan.

Daar komt nu verandering in, want er is een betaalbare variant op de markt gekomen! Gisterochtend lanceerde de online webshop Shopbop.com een collectie in samenwerking met het goede doel Born Free. Deze collectie, die gericht is op vrouwen en kinderen, is ontworpen door een hoogwaardig lijstje aan designers waaronder dus Céline. De opbrengst van de samenwerking tussen Shopbop en Born for Free gaat in zijn geheel naar het goede doel. Met het geld wil de organisatie ervoor zorgen dat de overdracht van HIV van moeder op baby uit de wereld geholpen wordt.

De ‘betaalbare’ tas van Céline kost rond de €225,- en is voorzien van een opvallende print. Deze print is gebaseerd op het kunstwerk van de Keniaanse kunstenaar Wangechi Mutu en bevat vrolijke kleuren en vormen die lijken op een mensenhoofd. Een kanttekening bij de tas is dat de kwaliteit misschien niet zo optimaal is als de normale Céline bags. Deze betaalbare variant is namelijk gemaakt van canvas in plaats van leer en werd gefabriceerd in China in plaats van in Italië.

  • celine bag 500

www.shopbob.com

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties