0

selfie kim 150Onze hele Instagram feed staat er vol mee: selfies van de beroemde Kardashian zusjes. Meerdere kiekjes op een dag is voor hen eerder regel dan uitzondering. Eerlijk is eerlijk, vaak staan ze er prachtig op maar er kan natuurlijk maar één de beste zijn!

In dit geval is dat miss Kardashian-West. Dat heeft ze wel bewezen met het uitbrengen van haar boek Selfishvol met selfies van de half-Armeense schone. Het geheim achter Kims Instagram selfies blijkt een een professionele photoshopper. Dag en nacht staat hij klaar om de selfies van Kim professioneel te editen. Zijn salaris? Een dikke $100.000 per jaar!

Maar niet getreurd, als Kim zelf een foto wilt bewerken gebruikt ze daarvoor, net als wij, een app. De app heet Perfect365 en is gratis te downloaden in de Google Play store en de Appstore. Ook Kims zusjes Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie zweren bij de app waarmee je blush kan ‘opdoen’, je tanden witter kan maken en jezelf kan airbrushen. Wij proberen deze app binnenkort een keer uit!

Klik hier om de iPhone app te downloaden en hier om de Android app te downloaden!

  • selfie kim 500

(Beeld: www.instagram.com/KimKardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties