0

Rachel Zoe stops by Tom's Toy Store.Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een goede outfit, maar het is zeker belangrijk. Met het juiste lingeriesetje voel je je namelijk niet alleen sexy, ook je kleding komt er mooier door uit. Knellend ondergoed is tenslotte wel het laatste wat je wil.

Styliste Rachel Zoe weet wat het belang is van comfortabel ondergoed en wil graag samen met lingerielabel Jockey haar musthaves op underwear gebied met ons delen. Kijk daar hebben we wat aan. Als het door Rachel Zoe is goedgekeurd, is het vast ook wel goed genoeg voor jouw lichaam.

In de campagne van Jockey showt Rachel ons haar favorites in vier verschillende categorieën; comfort just got sleek, comfort just got glam, comfort just got chic en comfort just got flirty. Zoals je aan de namen al kunt zien draait het bij het merk om ondergoed dat lekker zit en dat er tegelijkertijd mooi uitziet. Zo is er voor elke gelegenheid wel een bijpassend setje. Of je nou een dagje naar kantoor moet of dat je een avondje uit gepland hebt staan.

Ook Rachel kan zich helemaal in dit concept vinden. “This new marketing campaign really brings to life the idea that women can really feel pretty, sexy, flirty, superfeminine and always comfortable – which is beyond important”, aldus de topstyliste.

Jockey is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf. Klik hier voor de andere verkoopadressen.

Bekijk de campagnebeelden hieronder!

jockey-zoe01 jockey-zoe02

Rachel Zoe

Rachel Zoe

www.jockey.com/zoe

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties