0

olivia 150Olivia Palermo is ons ultieme stijlicoon. Deze New Yorkse it girl ziet er altijd perfect gestyled uit en alles lijkt deze dame te staan. Naast haar geweldige gevoel voor fashion, beschikt Olivia ook nog eens over mooie lange, glanzende lokken waar wij alleen maar heel erg jaloers op kunnen zijn.

Wil jij nu ook dolgraag zulk gezond uitziend haar, maar weet je niet hoe je dit voor elkaar krijgt? De vaste haarstyliste van Palermo heeft een boekje opengedaan en onthult de ultieme tips voor het creëren van net zo’n hairdo als Olivia.

1. Heel belangrijk: bereid het haar voor de styling goed voor. Wassen en een goede verzorging is hierbij het sleutelwoord. Ik gebruik één tot twee keer per week alleen conditioner in plaats van shampoo. Dit brengt de pH waarde van het haar weer in balans.

2. Ik kam het vers gewassen haar met een kam in plaats van met een borstel en gebruik een verzorgende mousse. Dit wrijf ik eerst voorzichtig in de haarwortels en daarna in het gehele haar.

3. Het haar föhnen. Begin hierbij bij de basis en ga voorzichtig door de haren met je vingers. Föhn vervolgens de lengtes af.

4. Zodra het haar bijna droog is, gebruik ik een middelgrote keramische ronde borstel en verdeel het haar in vijf delen. Begin bij de wortels en föhn het haar met de ronde borstel. Hiermee creëer je dat mooie golvende haar.

5. Als laatste voorzie ik het haar van een goed verzorgend serum, die ook nog eens beschermt tegen gespleten haarpunten. Et voila, de Olivia Palermo glam look is af!

  • olivia 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties